Vergelijk Mobiel

Prijs abonnement
0 120
Prijs mobiel
0 1000
Internet
0 MB 99999 MB

Mobiel + abonnement

Op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon met een voordelig abonnement? Maak gebruik van onze onafhankelijke prijsvergelijker om specificaties, prijzen en aanbiedingen van jouw gewenste abonnement- sim only of met toestel - te vergelijken. De vergelijker toont de beste telefoonabonnementen die je kunt afsluiten in combinatie met een nieuw toestel. Nog tevreden met je huidige telefoon, of koop je liever een los toestel? Dan zou je kunnen overwegen om een sim only abonnement tegen lagere tarieven af te sluiten. 

Lage bundelkosten of gespreide aanschafkosten van je mobiele telefoon

Veel mensen kiezen in eerste instantie voor een telefoonabonnement waarbij je een mobiel toestel ontvangt. Je hoeft dan namelijk niet in één keer de aanschafkosten van de telefoon te betalen, maar je betaalt deze maandelijks af. Je abonnementskosten worden hierdoor wel aanzienlijk hoger. Heb je toch liever dat je abonnementskosten wat lager liggen? Dan kun je ook kiezen voor een sim only abonnement tegen lagere tarieven. Je moet daarbij echter wel zelf een mobiele telefoon aanschaffen (en in één keer betalen). 

1- of 2 jarig mobiel contract 

Wanneer je een nieuw telefoonabonnement afsluit, kun je vaak kiezen voor een één- of tweejarig contract. Beide contractsoorten kennen een aantal voor- en nadelen. Het voordeel van een éénjarig contract is dat je eerder kunt overstappen naar een andere provider. Het nadeel is echter dat je, indien je er een nieuw toestel bij afneemt, een hoger maandbedrag zult moeten betalen omdat de aanschafwaarde van je toestel niet kan worden verspreid over een periode van twee jaar. 

Een tweejarig contract is daarentegen vaak lager in de maandlasten, omdat de nieuwwaarde van je toestel kan worden verspreid over twee jaar. Het nadeel is dat je, in de altijd veranderende telefoniemarkt, wel echt twee jaar vast zit aan je contract. Dus ook als je je telefoon kwijtraakt of kapotmaakt, of als de prijzen voor databundels ineens flink blijken te dalen maar jij nog steeds de hoofdprijs betaalt.

In sommige gevallen kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een éénjarig contract en de hoge maandlasten voor lief te nemen. Nadat je je telefoon na dat jaar hebt afbetaald, kun je eventueel overstappen naar een sim only abonnement.

Nieuwe regels BKR registratie 

Sinds 1 mei 2017 wordt je BKR geregistreerd indien je een telefoonabonnement met toestel op afbetaling aanschaft, waarvan de toestelwaarde €250 of hoger is. Sluit je een abonnement met telefoon af, dan sluit je dus eigenlijk een lening af. Net zoals bij iedere andere lening gelden daar een aantal regels voor. Je betaalt per maand een bedrag om je toestel af te betalen, naast de maandelijkse abonnementskosten. Is je leenbedrag €250 of hoger? Dan gaat een provider op voorhand kijken of je kredietwaardig bent. Is dit het geval, dan kun je een abonnement afsluiten maar wordt dit bij de BKR geregistreerd. 

Het grootste nadeel aan deze BKR registratie is dat het krediet dat je 'leent' wordt meegenomen wanneer je een andere lening wilt afsluiten, bijvoorbeeld bij het bepalen van de hoogte van je hypotheek. Je kunt nog wel een abonnement met toestel afsluiten zonder een BKR registratie te ontvangen: in dat geval mogen de kosten bovenop je bundel maximaal 10 euro extra bedragen bij een tweejarig abonnement. Bij eenjarig abonnement mag je tot maximaal 20 euro extra bovenop de bundelkosten lenen.

Goedkoopste telefoonabonnement 

Het goedkoopste telefoonabonnement blijft natuurlijk een momentopname: de provider die deze maand het goedkoopste abonnement aanbied, wordt volgende maand waarschijnlijk weer ingehaald door een andere provider met een beter aanbod. Het vergelijken van verschillende abonnementen is daarom niet altijd even gemakkelijk. Daarnaast is het belangrijk om je verbruik op voorhand in kaart te brengen. Je mobiele verbruik heeft natuurlijk het meeste effect op de kosten van je abonnement. Met de komst van 4G zal je dataverbruik bovendien toenemen. Indien je met 3G genoeg had aan 1GB per maand, zul je met 4G waarschijnlijk 2GB per maand gaan verbruiken. Let bij het vergelijken van telefoonabonnementen dus op je verwachte verbruik, de snelheid van je internet en de looptijd van het contract om tot tot het voor jou voordeligste abonnement te komen. 

Verlaagjemaandlasten.nl is er om voor jou een passend telefoon abonnement af te sluiten bij een provider die past bij jou en jouw verbruik. Wij opereren compleet onafhankelijk, wat inhoudt dat we niet zijn gebonden aan één of meerder providers. Daardoor kun je er vanuit gaan dat het aanbod correct en eerlijk wordt weergegeven. De kosten die op onze website vermeld staan zijn daadwerkelijk de kosten die je gaat betalen voor je telefoon abonnement. Niets meer en niets minder.

Telefoon abonnement vergelijken loont!

Het vergelijken van telefoon abonnementen is een hele goede investering van je tijd. Ga maar eens na wat momenteel je maandelijkse kosten zijn voor je telefoon abonnement. En wat dit jouw op jaarbasis kost. Het is goed mogelijk dat je tot nu toe altijd 10 tot 20% van dit bedrag te veel betaald hebt. Omdat je provider duurder is, of omdat het telefoon abonnement gewoon niet past bij jouw verbruik.

Geld verdienen met mobiele abonnementen vergelijken

Of je in de toekomst ook te veel wilt blijven betalen heb je zelf in de hand. Vul nu de abonnementprijs voor je telefoon abonnement in, de minuten die je ongeveer verbruikt, de maximale toestelprijs en je internetverbruik. Binnen enkele seconden krijg jij van ons verschillende mogelijkheden die passen bij jouw verbruik. Kies een abonnement en klik op de button ‘Stap over’!