Vergelijk Alles-in-een

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

Kortingsacties alles-in-1

Zodra je besluit om providers en pakketten met elkaar te gaan vergelijken, kom je ook de kortingsacties en welkomstkortingen die zij je (optioneel) aanbieden tegen. Doordat de onderlinge concurrentie bij de verschillende providers hoog is, halen ze je graag over met een exclusieve welkomstactie of fikse korting. Providers proberen hun pakketten extra aantrekkelijk te maken ten opzichte van de concurrent, in de hoop extra klanten te trekken. Maar zou dit eigenlijk wel de overhalende factor moeten zijn, of ben je wellicht beter af bij de provider zonder cadeau? 

Korting niet altijd goedkoper

De concurrentie tussen alles-in-1 providers is hoog. Om die reden geven veel providers hoge kortingen op hun abonnement, om consumenten over te halen lid te worden. Denk hierbij aan pakketten waarbij je de eerste zes maanden maar de helft van de totaalprijs hoeft te betalen. Ondanks de kortingen waarmee wordt rondgestrooid, kan het alsnog zijn dat een andere provider een goedkoper pakket aanbiedt. Je betaalt namelijk de overige zes maanden gewoon het volledige tarief. Kijk bij het vergelijken dus altijd naar de totaalprijs van een abonnement, i.p.v. naar het maandbedrag.

Welkomstcadeau

Heb je een aanbieding gevonden waarbij een provider je een iPad, Playstation 4, HD recorder of ander 'gratis' cadeau aanbied? Inmiddels is het geen geheim meer, maar deze geschenken betaal je vaak zelf. Indien je het cadeau daadwerkelijk had willen aanschaffen is dit mooi meegenomen, maar in alle andere gevallen ben je meestal duurder uit dan bij een pakket zonder cadeau. Let dus goed op de voorwaarden en tarieven wanneer je je laat beïnvloeden door een mooi welkomstcadeau. 

Welkomstkortingen

Ben je toch gevallen voor een welkomstkorting die een provider je aanbied? Houd er dan rekening mee dat je na de afgesproken contractperiode terugvalt op de standaard tarieven, die vaak hoger uitvallen. Na afloop van de contractperiode is het daarom een uitgelezen moment om weer via Verlaagjemaandlasten.nl te vergelijken welke provider op dat moment het goedkoopst is.