Powerpeers

Over Powerpeers

Powerpeers is dus geen traditioneel energiebedrijf en koopt ook geen energie in. Powerpeers is een platform waarbij mensen die zelf energie opwekken, dit kunnen delen met mensen die energie willen afnemen. Het doel van Powerpeers is dat uiteindelijk iedereen gebruik kan maken van duurzame, zelf opgewekte energie. Samen met elkaar energie opwekken, zonder dat daar het gebruik van grote opwekking centrales bij komt kijken. 

Powerpeers streeft er naar om Nederland samen duurzamer te maken. Daarom heeft Powerpeers een netwerk gebouwd waarmee alle opwekkers van duurzame energie worden verbonden aan iedereen die groene stroom wil afnemen. Als klant van Powerpeers kun je zelf kiezen van welke opwekkers je groene energie wilt afnemen. Heb je zonnepanelen? Dan kun je via Powerpeers je zelf opgewekte stroom aanbieden aan anderen. Je kunt iedere dag op je online energie dashboard precies zien wat jouw verbruik is. Deel je jouw zelf opgewekte stroom met anderen? Ook dat zie je terug in je energie dashboard. Hoe meer mensen zelf hun energie opwekken en het overschot met anderen willen delen, hoe dichterbij we komen bij een duurzame samenleving met zelf opgewekte energie voor iedereen. 

Welkomstkortingen en actietarieven 

Je profiteert het meest van speciale acties en welkomstkortingen door ieder jaar opnieuw te kiezen voor een contract met een actietarief en een hoge welkomstkorting. Je ontvangt deze welkomstkortingen en actietarieven uitsluitend via energievergelijkingssites als Verlaagjemaandlasten.nl. Indien je op zoek bent naar de energieleverancier met de goedkoopste energiecontracten, is het raadzaam om deze te vergelijken met onze vergelijkingsmodule. Actietarieven via vergelijkingssites worden vaak gecombineerd met mooie welkomstkortingen. Zit het contractjaar erop, dan maak je gewoon opnieuw een vergelijking en kies je opnieuw voor een mooie aanbieding.

Powerpeers opzeggen en overstappen

Werkt het netwerk van Powerpeers toch niet helemaal zoals je had gehoopt? Of wil je juist overstappen naar Powerpeers als energieleverancier? Maak dan gebruik van onze overstapmodule. De module geeft je de mogelijkheid om alle energiecontracten van alle leveranciers met elkaar te vergelijken, om vervolgens het beste contract uit te kunnen kiezen. Wanneer je besluit om over te stappen naar een leverancier, dan zegt deze het contract op bij je huidige leverancier. Zo geregeld!

 

 

Gemiddelde beoordelingen
0 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening