Vergelijk Zorgverzekering

Geboortedatum
Eigen risico
385
Vrije keuze

Vergelijk Reisverzekering

Geboortedatum
Dekkingsgebied
Maximale reisduur

Vergelijk Autoverzekering

Geboortedatum
Uw postcode
Uw huisnummer
Kenteken

Vergelijk Aansprakelijkheidsverzekering

Geboortedatum
Eigen Risico
Gezinssamenstelling
Verzekerd bedrag

Vergelijk Inboedelverzekering

Geboortedatum
Uw postcode
Uw huisnummer
Gezinssamenstelling

Vergelijk Rechtsbijstandverzekering

Vergelijk Opstalverzekering

Geboortedatum
Uw postcode
Uw huisnummer
Gezinssamenstelling

Verzekeringen vergelijken

Op Verlaagjemaandlasten.nl vergelijk je eenvoudig en snel verschillende verzekeringen en verzekeraars met elkaar. Of je nu op zoek bent naar een zorgverzekering, reisverzekering, autoverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering of rechtsbijstandverzekering: wij helpen je graag met vergelijken.

Verlaagjemaandlasten.nl vergelijkt de premies van de grootste verzekeraars en geeft deze vervolgens overzichtelijk weer. Om tot een juiste vergelijking te komen voer je je gegevens in, in de online vergelijker. Welke gegevens er benodigd zijn, verschillen natuurlijk per gekozen verzekering. Vervolgens gaat de vergelijkingstool aan het rekenen en toont een scala aan opties, gesorteerd op prijs. Via onze vergelijkingsresultaten pagina kun je vervolgens doorklikken naar de website van desbetreffende verzekeraar.

Zorgverzekering

Alle inwoners van Nederland zijn verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Kinderen tot 18 jaar kun je echter wel (gratis) meeverzekeren via een gezinspolis. De overheid betaalt de zorgpremie voor kinderen tot 18 jaar. Na je 18e levensjaar moet je zelf zorgpremie gaan betalen. Hierbij komt natuurlijk ook het kiezen van een zorgverzekeraar en het type verzekering bij kijken. Aan het einde van ieder kalenderjaar kun je opnieuw een zorgverzekering af sluiten. Je bespaart het meest door ieder jaar opnieuw over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, zo geniet je ieder jaar opnieuw van de scherpste tarieven. Via onze vergelijkingstool kun je eenvoudig verzekeringen vergelijken en overstappen.

Reisverzekering

Ga je op reis? Vergeet dan niet om een reisverzekering af te sluiten. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, en het laatste waar je aan wil denken als je op vakantie bent zijn de onvoorziene ziekenhuiskosten. Heb je geen reisverzekering afgesloten, dan kunnen dit soort gebeurtenissen hoog in de kosten oplopen. Reisverzekeringen zijn er in twee soorten: de kortlopende reisverzekering en de doorlopende reisverzekering. Met een kortlopende reisverzekering ben je alleen verzekerd gedurende je vakantie, met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd. Welke reisverzekering het beste bij jou past kun je gemakkelijk met onze vergelijkingstool achterhalen.

Autoverzekering

Heb je een auto? Dan ben je verplicht om hiervoor een autoverzekering af te sluiten. Je auto moet ten alle tijden verzekerd zijn zodra je de weg op gaat en schade bij anderen of jezelf kunt veroorzaken. In Nederland ben je verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten. De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schade die jij met je auto bij een andere weggebruiker veroorzaakt. Naast een WA autoverzekering kun je ook kiezen voor WA Beperkt Casco verzekering of WA Volledig Casco verzekering. Deze laatste twee varianten zijn uitgebreider en dekken ook bepaalde schades aan de eigen auto. De goedkoopste verzekeringen vergelijk je via onze vergelijkingstool, ook de goedkoopste autoverzekering!

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is niet verplicht in Nederland, maar het is wel raadzaam om er één af te sluiten. Met een inboedelverzekering kun je jezelf namelijk verzekeren voor diefstal of (water)schade aan je persoonlijke, verplaatsbare bezittingen in je huis. Onder de inboedel vallen al je bezittingen die niet in of aan je huis vast zitten. Denk daarbij aan diefstal van je camera of laptop, of waterschade aan je laminaat. Een inboedelverzekering vergoed schade aan je inboedel als gevolg van inbraak, vandalisme, brand of waterschade. De geschikte verzekering voor jouw inboedel vind je gemakkelijk en snel via onze vergelijkingstool.

Opstalverzekering

Een opstalverzekering verzekert je woning tegen brand-, storm- en inbraakschade. Een opstalverzekering wordt daarom soms ook wel een woonhuisverzekering genoemd. Iedereen die een koopwoning met een hypotheek heeft, wordt door de bank verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Dat is niet vreemd, want je huis is het onderpand van de door de bank verstrekte lening, en als dat afbrandt, is het onderpand ook weg. Door een opstalverzekering af te sluiten ben je automatisch verzekerd tegen schade van buitenaf, waarbij er sprake is van overmacht. De juiste opstalverzekering kun je eenvoudig afsluiten via Verlaagjemaandlasten.nl.

Rechtsbijstandverzekering

Wanneer je tegen een (potentieel) conflict aanloopt, is het raadzaam om een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Deze verzekering verzekert je namelijk van juridische ondersteuning: zo kun je bijvoorbeeld juridisch advies inwinnen voordat je een conflict aangaat, of bijstand aanvragen indien je reeds een conflict hebt lopen. Je wordt dan geholpen door juristen die in dienst zijn van de verzekeraar waarbij je een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten. Ook als er een rechter of advocaat bij het conflict aan te pas moet komen, kun je deze kosten verhalen op je rechtsbijstandverzekering. Kies de juiste rechtsbijstandverzekering met behulp van onze vergelijkingstool.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering, ook wel AVP genoemd, verzekert jou, je gezinsleden én je huisdieren tegen het risico van aansprakelijkheid. Het is in Nederland niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, maar vooral in een gezin met jonge kinderen is wel degelijk raadzaam om er één af te sluiten. Maak jij of je kinderen dan per ongeluk schade bij (de eigendommen van) derden, dan vergoed je aansprakelijkheidsverzekering de schade. Welke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij jouw persoonlijke situatie past, achterhaal je gemakkelijk door gebruik te maken van onze vergelijkingstool.