Verzekeringen vergelijken

Op Verlaagjemaandlasten.nl kies je eenvoudig en snel verschillende verzekeringen. Of je nu op zoek bent naar een zorgverzekering of een autoverzekering. Verlaagjemaandlasten.nl laat de premies van de grootste verzekeraars zien en geeft deze vervolgens overzichtelijk weer. Om tot een juiste vergelijking te komen voer je je gegevens in, in de online vergelijker. Welke gegevens er benodigd zijn, verschilt per gekozen verzekering. Vervolgens gaat de verzekering tool aan het rekenen en toont deze een scala aan opties, gesorteerd op prijs. Via de resultatenpagina kun je vervolgens doorklikken naar de website van desbetreffende verzekeraar.

Zorgverzekering

Alle inwoners van Nederland zijn verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Kinderen tot 18 jaar kun je echter wel (gratis) meeverzekeren via een gezinspolis. De overheid betaalt de zorgpremie voor kinderen tot 18 jaar. Na je 18e levensjaar moet je zelf zorgpremie gaan betalen. Hierbij komt natuurlijk ook het kiezen van een zorgverzekeraar en het type verzekering bij kijken. Aan het einde van ieder kalenderjaar kun je opnieuw een zorgverzekering afsluiten. Via de zorgverzekering tool kun je eenvoudig een nieuwe verzekering kiezen en overstappen.

Autoverzekering

Heb je een auto? Dan ben je verplicht om hiervoor een autoverzekering af te sluiten. Je auto moet ten alle tijden verzekerd zijn zodra je de weg op gaat en schade bij anderen of jezelf kunt veroorzaken. In Nederland ben je verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten. De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schade die jij met je auto bij een andere weggebruiker veroorzaakt. Naast een WA autoverzekering kun je ook kiezen voor WA Beperkt Casco verzekering of WA Volledig Casco verzekering. Deze laatste twee varianten zijn uitgebreider en dekken ook bepaalde schades aan de eigen auto. De meest geschikte autoverzekering kies je met de autoverzekering tool!