Vergelijk Alles-in-een

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

Stipte

Over Stipte

Stipte biedt televisie- en communicatiediensten aan aan consumenten die door de bomen het bos niet meer zien. Stipte laat zich kenmerken door de persoonlijke service die zij hanteert, door voor iedere klant een oplossing op maat aan te bieden. Stipte verplaatst zich in haar klanten en biedt een passend antwoord op iedere vraag. Een ongelijke behandeling staat daarbij centraal, omdat iedere klant volgens Stipte nu eenmaal anders is. Voorop staan een persoonlijke benadering en een zorgeloze toegang tot het televisie- en communicatienetwerk. 

Pakketten en diensten

Stipte biedt verschillende pakketten aan op het gebied van internet, bellen & TV. Daarbij kun je kiezen uit drie pakketten, te verstaan; 'Alles-in-1', 'Family' en 'One'. Het Alles-in-1 pakket bestaat uit maar liefst 120 TV-zenders, waarvan 39 zenders in HD te bekijken zijn. Bij dit pakket ontvang je standaard alle zenders en hoef je dus geen extra zenderpakketten af te nemen. 

In het 'One' en 'Family' pakket zit naast goedkoop internet, ook voordelig vast bellen. De goedkope bundels van Stipte (Nationaal Vast, Internationaal Vast en Nationaal Mobiel) worden per seconde afgerekend - zonder starttarief - en zijn maandelijks aan te passen of op te zeggen. Pas als je inbegrepen belminuten zijn verbruikt, wordt er overgegaan op de standaard beltarieven.

Stipte biedt een standaard internet snelheid via VDSL tot 100 Mb per seconde. Daarnaast biedt de provider een gratis draadloos WiFi-modem in bruikleen, géén datalimiet (Fair Use Policy) en een optioneel Kaspersky veiligheidspakket.

Stipte contactgegevens

Contact opnemen met Stipte over je bestaande abonnement, of wil je de status checken van je nieuwe bestelling? Dat kan via de telefonische klantenservice:

Telefoonnummer: 0320-294444. 
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 uur, en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Gemiddelde beoordelingen
0 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening