Energievergelijker

Door jaarlijks over te stappen naar een nieuwe energieleverancier, kun je honderden euro’s per jaar besparen op jouw energierekening. Wij informeren je over alle energieleveranciers en de beste aanbiedingen. Met onze onafhankelijke energievergelijker bepaal jij welke aanbieder van stroom en gas het beste bij jouw situatie past. Bespaar tot wel €450 op jouw jaarrekening!

Overstappen is besparen

Veel mensen zitten al jaren bij dezelfde energieleverancier. Bij het afsluiten van het contract, was het tarief destijds mogelijk erg laag. Na verloop van tijd valt iedereen echter automatisch terug op het standaardtarief. Hierdoor betaal je voor gas en/of stroom veel meer dan nodig. Het loont daarom om ieder jaar opnieuw over te stappen, zodat je maximaal profiteert van welkomstaanbiedingen en lage tarieven.

Hoe werkt het vergelijken van energieleveranciers?
Gebruik nu onze energievergelijker door je postcode en huisnummer in te voeren. Binnen enkele seconden krijg je een eerlijk en onafhankelijk overzicht van alle energieleveranciers. Hierin zijn ook de lopende acties en kortingen op energieprijzen verwerkt.

Vergelijk onafhankelijk stroom en gas

Verlaagjemaandlasten.nl is een onafhankelijke website waarop je eerlijk stroom en gas vergelijkt in onze energievergelijker. Dit houdt onder meer in dat wij geen enkele overeenkomst hebben met welke energieleverancier dan ook. Ons doel is jouw zoektocht naar de meest geschikte leverancier te vereenvoudigen, om vervolgens een soepele overstap te realiseren. Hierbij profiteer je uiteraard van actiekortingen en/of welkomstpremies. Wij zijn in staat gunstige tarieven voor stroom en gas te bieden, omdat ons vergelijkingsplatform als zeer waardevol wordt gezien door de energieleveranciers. Omdat wij veel overstappers realiseren, willen de leveranciers hoog in onze vergelijker uitkomen. Dit lukt ze natuurlijk alleen als ze ook daadwerkelijk de goedkoopste energie aanbieden. Alle energiecontracten, tarieven en aanbiedingen worden iedere dag bijgewerkt en staan bovendien onder toezicht van de ACM (Autoriteit Consument & Markt).

Groene energie

Wil jij met jouw energieverbruik goede initiatieven ondersteunen? Dan is het gebruik van groene stroom wellicht een goede keuze voor jou. Tegenwoordig stappen steeds meer energieleveranciers over op zonne- of windenergie. Om er zeker van te zijn dat jouw nieuwe energieleverancier duurzame energie opwekt, kun je op een onafhankelijke website bekijken welke bedrijven het hoogst scoren op groene energie. Vervolgens kun je bij ons de kosten voor (groene) energie vergelijken.

Overstappen met zonnepanelen

Op de vraag of het eenvoudig is om over te stappen van energieleverancier wanneer je zonnepanelen hebt, is het antwoord JA! Het is net zo eenvoudig om over te stappen.
Let in de vergelijking wel op de prijs die je krijgt voor het salderen van stroom. Vaak ontvang je dit geld niet letterlijk terug maar wordt het bedrag verrekent met je energiekosten. Hierdoor betaal je elk jaar minder kosten voor het gebruik van energie!

Steeds meer overstappers van energie

Steeds meer consumenten en zakelijke gebruikers worden zich bewust van de eenvoudige, flinke besparing die zij kunnen maken op hun energierekening. Toch denken veel mensen nog dat het 'alleen maar gedoe' is en dat het 'maar een paar euro's scheelt met als gevolg dat ze het overstappen blijven uitstellen. Behoor jij tot de laatste groep? Begin dan nu met het vergelijken van energieleveranciers in onze energievergelijker en ontdek hoe eenvoudig overstappen is en hoeveel je er mee kunt besparen!

Kun je het antwoord op een specifieke vraag niet vinden? Bekijk dan ook de veelgestelde vragen!

Top 5 goedkoopste energieleveranciers