Budget Energie

Over Budget Energie

Budget Energie is een energieleverancier voor consumenten die beseffen dat energie niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Budget Energie wil, in tegenstelling tot de traditionele energieleveranciers, de prijzen laag houden door efficient te werk te gaan. Dit houdt in dat Budget Energie zoveel mogelijk online werkt om de kosten drukken en goedkope energiecontracten aan te bieden. Budget Energie stelt dat de energierekening een stuk lager kan als de interne organisatie van de energieleverancier een stuk efficiënter wordt ingericht. Budget Energie investeert dan ook maar weinig in marketing en promotie. Het grootste deel van de dienstverlening en klantondersteuning vindt online plaats. Budget Energie specialiseert zich in het simpel en snel (online) aanbieden van energiecontracten, zo blijven de kosten laag en de energie goedkoop!

Energiecontracten Budget Energie

Budget Energie biedt contracten aan met een vast of variabel tarief. Je kunt daarbij kiezen uit drie verschillende contracten: 1 jaar vast, 3 jaar vast of variabel.
    •    1 jaar vast: denk je dat de energietarieven gaan stijgen maar wil je niet te lang vastzitten aan een contract? Dan is dit de beste keuze voor jou.
    •    3 jaar vast: denk je dat de energietarieven gaan stijgen en wil je graag 3 jaar lang energie voor de lage tarieven van nu? Dan is dit de beste keuze voor jou.
    •    Variabel contract: bij dit contract wordt de energieprijs bepaald door de markt, je betaalt de markttarieven. Denk je dat de energietarieven gaan dalen en wil je de vrijheid om direct op te kunnen zeggen? Dan is dit de beste keuze voor jou.

 

Budget Energie opzeggen en overstappen

Ben je momenteel klant van Budget Energie, maar wil je je contract opzeggen? Of wil je graag weten welke energieleverancier de goedkoopste tarieven hanteert? Door je gegevens in te vullen in de overstapmodule berekent de vergelijker welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Kies je via onze overstapmodule voor een andere energieleverancier? Dan wordt het contract verder voor je geregeld. Daarnaast ben je er ook gelijk van verzekerd dat je de beste deal krijgt. 

 

Gemiddelde beoordelingen
6,9 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Marcel Kamphuis
7,7 uit 10
Overgestapt naar Budget Energie vanwege de prijs. Overstap ging soepel, tot nu toe nog geen klachten!
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Rick de Groot
7,7 uit 10
Overzichtelijke website, overstap via Verlaagjemaandlasten ging soepel en snel
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Marianne de Rot
5,3 uit 10
Telefonische klantenservice met Budget Energie verliep wat moeizaam, verder prima leverancier
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening

Het stroometiket van energiemaatschappij Budget Energie ziet er als volgt uit:

Stroometiket