Vergelijk Alles-in-een

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

Fiber

Over Fiber

Fiber is een snelgroeiende, Nederlandse glasvezelprovider. Fiber onderscheid zich doordat zij een 100% onafhankelijke provider is: Fiber is geen onderdeel van een grote multinational en gaat niet in zee met buitenlandse investeerders, maar bestaat uit Nederlandse ondernemers die zich uitsluitend focussen op het leveren van snel glasvezel internet voor scherpe prijzen.

Pakketten en diensten

Fiber levert verschillende pakketten op het gebied van internet, bellen & TV. Indien je op zoek bent naar een alles-in-1 pakket, kun je kiezen uit drie All-In-One pakketten: Light, Medium of Top. Met een All-In-One pakket van Fiber beschik je over ''supersnel internet, haarscherpe televisie en kraakheldere telefonie''. Heb je aan alleen internet, internet & bellen of internet & TV genoeg? Dan kun je beter voor een internet pakket gaan. Via onze vergelijker kun je een postcode check uitvoeren, om te zien of het snelle glasvezel internet van Fiber ook op jouw adres te leveren is. Zo ja, kun je ook meteen de optie aanvinken om alleen internet (met TV of bellen) af te nemen.

Fiber contactgegevens

Contact opnemen met Fiber over je bestaande abonnement, of wil je de status checken van je nieuwe bestelling? Dat kan via de telefonische klantenservice:

Telefoonnummer Fiber: 020-7605040 (Normaal/lokaal tarief).
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

 

Gemiddelde beoordelingen
0 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening