Vergelijk Alles-in-een

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

Ziggo internet provider

Over Ziggo

Ziggo is een jonge provider, dat sinds 2014 is ontstaan uit een fusie tussen UPC en het oude Ziggo. Ziggo maak gebruik van het bestaande netwerk van de COAX-kabel. Omdat Ziggo gebruikmaakt van het bestaande netwerk van de COAX-kabel (kabel waardoor internet, radio en televisie het huis binnenkomen), heeft de provider een monopoliepositie bewerkstelligd in haar eigen afzetgebied. Sinds de fusie met UPC is dit praktisch heel Nederland, behalve Zeeland. Kijk je nog televisie via de kabel? Dan ben je sowieso aangewezen op Ziggo als provider. 

Pakketten en diensten

Het kabelnetwerk van Ziggo is bij uitstek geschikt voor zwarte internettoepassing zoals het downloaden van grote bestanden (films, games), internetbellen en interactief en HDTV kijken. Voor digitaal, interactief (HD)TV kijken maakt de provider standaard gebruik van digitale decoder of een Horizon mediabox. Met de Horizon mediabox kunnen tot wel vier programma's tegelijkertijd worden opgenomen. Tevens kun je je favoriete programma's pauzeren of terugspoelen naar het begin. Heb je een CI+ gecertificeerd televisietoestel? Dan kun je eventueel ook kiezen voor de CI+ module (decoder in de vorm van een insteekkaart). Deze biedt echter (nog) niet de voordelen van interactieve TV: het opnemen of live pauzeren van programma's.

In het standaard digitale TV pakket van Ziggo zitten ongeveer 70 TV zenders en ongeveer 90 radiozenders. Je kunt dit pakket uitbreiden door te kiezen voor het TV Royaal pakket, waardoor je nog een 100 extra zenders ontvangt. Je kunt ook kiezen voor een voor een extra thema pakket, waaronder FOX Sports, Film1, Ziggo Sport, buitendlandse zenderpakketten of erotica. 

Ziggo contactgegevens

Contact opnemen met Ziggo over je bestaande abonnement, of wil je de status checken van je nieuwe bestelling? Dat kan via de telefonische klantenservice:

Telefoonnummer Ziggo: 0900-1884 (lokaal tarief).
Openingstijden: Maandag tot en met zondag van 06:00 uur tot 00:00 uur.

 

Gemiddelde beoordelingen
0 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening