Vergelijk Alles-in-een

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

KPN internet provider

Over KPN

KPN (Koninklijke PTT Nederland N.V.) is een provider van ICT- en telecommunicatiediensten. KPN biedt haar consumenten vaste en mobiele telefonie, internet- en TV abonnementen. Voor bedrijven en zakelijke klanten biedt KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen aan. Prijsvechter Telfort en kwaliteitsprovider XS4ALL zijn beide dochterondernemingen van KPN.

Pakketten en diensten

KPN levert een groot aantal telecommunicatiediensten op het gebied van internet, bellen & TV. Indien je op zoek bent naar een alles-in-1 pakket, kun je kiezen uit een breedbandinternet-abonnement (ADSL, VDSL of glasvezel) met vaste telefonie en/of interactieve TV. Met KPN Interactieve TV geniet van je een groot aantal zenders, HDTV en interactief TV kijken met aanvullende functies zoals Video On Demand, Uitzending Gemist, Programma's Opnemen en Live Pauzeren. Interactieve TV is een vast onderdeel van de alles-in-één pakketten van KPN. Daarnaast staat KPN garant voor een professionele en deskundige klantenservice, een installatie monteur aan huis en veilig te gebruiken software. 

KPN contactgegevens

Contact opnemen met KPN over je bestaande abonnement, of wil je de status checken van je nieuwe bestelling? Dat kan via de telefonische klantenservice:

Telefoonnummer KPN: 0800-0402 (gratis)
Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Gemiddelde beoordelingen
0 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening