Overzichtelijk energie vergelijken

Waarom zou je energie vergelijken en overstappen van leverancier? Dat is toch alleen maar gedoe? Integendeel. Overstappen is snel besparen. Het levert je namelijk makkelijk een flinke verlaging op van je maandlasten. Als je al lange tijd bij dezelfde energieleverancier zit, betaal je al snel honderden euro’s teveel voor je stroom en gas. Bij Verlaagjemaandlasten.nl profiteer je van voordelige tarieven en hoge welkomstkortingen. Een lagere energierekening is zo geregeld, in slechts een paar stappen.

Flink besparen dankzij energie vergelijken

Je vraagt je misschien af: waarom zou ik via jullie mijn energie regelen? Ben ik niet goedkoper uit rechtstreeks bij de leverancier zelf? Nee, dan ben je juist duurder uit. Wij zijn goedkoper, omdat energieleveranciers graag nieuwe klanten binnenhalen. Wij bieden consumenten als jij een belangrijk platform met compleet aanbod. De leveranciers willen hier graag uitgelicht worden in plaats van ondergesneeuwd te raken door andere energieleveranciers. Daarvoor moeten ze natuurlijk wel écht de goedkoopste zijn. Dat betekent aantrekkelijke deals in de vorm van hoge welkomstkortingen en lage tarieven! Kortom: wij stimuleren de concurrentie zodat jij profiteert van een flinke besparing. Ieder jaar opnieuw.

Hoe werkt energie vergelijken?

Op Verlaagjemaandlasten.nl kun je overzichtelijk energie vergelijken. Kies je huidige leverancier, het aantal personen van je huishouden, vul de adresgegevens in en je krijgt direct een top tien van de goedkoopste energieleveranciers. Besparen is zo niet alleen leuk, maar ook eenvoudig!

Klaar voor je overstap van stroom en gas?

Heb je je keuze gemaakt en ben je klaar voor je overstap van stroom en gas? Klik dan op ‘Aanvragen’ en vul het aanmeldformulier in. Dan heb jij alles al geregeld en nemen wij je aanvraag verder in behandeling, waarbij we toezien op een soepele overstap. Zo geregeld dus! Zodra je bericht krijgt van je nieuwe energieleverancier heb je nog 14 dagen bedenktijd. Vervolgens zegt je nieuwe leverancier het oude contract op en ben je officieel overgestapt. Je zit daarbij geen moment zonder energie.

Profiteren van lage energieprijzen

In Nederland ben je vrij om te kiezen voor de energieleverancier die het beste bij jou past. Sinds de energiemarkt geliberaliseerd is, profiteer je als consument van lagere energieprijzen dankzij de onderlinge concurrentie en de vrije marktwerking. Er heeft ook een flinke verbetering van de klantenservice en gastvrijheid plaatsgevonden. Jij - als consument - kunt dus steeds kritischer zijn en met onze energievergelijker alle energieleveranciers vergelijken op een overzichtelijke wijze. Wij stellen je in staat te kiezen voor de best passende en te profiteren van aantrekkelijke kortingstarieven en welkomstpremies die je niet rechtstreeks bij de leverancier zelf krijgt voor je stroom en gas.