Vergelijk Alles-in-een

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

Telfort

Over Telfort 

Telfort biedt naar eigen zeggen kwaliteit voor een lage prijs. Niet voor niets is Telfort bekend van de slogan ''Telfort werkt in je voordeel!''. Telfort is van mening dat goede en goedkope telecommunicatie voor iedereen betaalbaar en betrouwbaar moet zijn. Telfort is provider van mobiel en vast internet, (interactieve) digitale TV, mobiele telefonie en internet bellen. 

Diensten en pakketten

Telfort richt zich zowel op particuliere als zakelijk consumenten, waarbij de standaard pakketten van de provider zijn ingericht naar de wensen van de Nederlandse markt. Je kunt natuurlijk wel extra pakketten tegen bijbetaling afnemen: zo betaalt in eerste niemand te veel. Telfort biedt dan ook een compleet aanbod aan internet-, telefonie- en televisiediensten. Telfort maakt het mogelijk om zelf je alles-in-1 pakket samen te stellen met extra's. Geniet daarbij van snel internet, tv-kijken met meer dan 70 zenders, en eventueel een gratis vast telefoonnummer, waarmee je voordelig kunt bellen.  

Het internet dat Telfort aanbiedt is snel en betrouwbaar en verloopt via het KPN netwerk, zonder datalimiet. Je krijgt van Telfort een gratis draadloos modem in bruikleen, zodat je overal in huis kunt genieten van draadloos internet. Je kunt kiezen uit een Standaard Internet abonnement, of een Extra Internet abonnement. Het verschil tussen deze pakketten zit hem in de up- en downloadsnelheid, waar je bij Standaard pakket 40 mbp/s krijgt en bij het Extra pakket tot 80 mbp/s. Wil je echter tijdelijk extra snelheid? Dit kun je op je persoonlijke Telfort web-pagina maandelijks aan- of uit zetten. Indien je er voor kiest om klant van Telfort te worden, krijg je de optie om voor een standaard doe-het-zelf installatie te gaan, of voor iets extra's een installatiemonteur te bestellen.
Het basis TV pakket dat Telfort aanbiedt bestaat uit meer dan 70 zenders in scherpe digitale kwaliteit, waarvan er 45 ook in HD te bekijken zijn. Tevens inbegrepen in het basis pakket is de 'Programma Gemist' functie, waarbij je een aantal van de uitgezonden TV-programma's op NPO 1, 2 en 3 van gisteren en vandaag terug kunt bekijken. Met interactieve TV van Telfort kun je daarnaast live programma's pauzeren, terugspoelen of opnemen. Het interactieve TV pakket is eenvoudig uit te breiden met extra zenderpakketten zoals het Kidspakket, Ziggo Sport Totaal of FOX Sports Eredivisie. Daarnaast kun je ook 'Pluspakket' bestellen, wat er voor zorgt dat je maar liefst 42 extra zenders kunt bekijken. Dit pakket is maandelijks opzegbaar.

Telfort contactgegevens

Contact opnemen met Telfort over je bestaande abonnement, of wil je de status checken van je nieuwe bestelling? Dat kan via de telefonische klantenservice:

Telefoonnummer: 0900-9596 (eenmalig €0,50 plus de gebruikelijke belkosten).
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Gemiddelde beoordelingen
0 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening