Oxxio

Over Oxxio

Oxxio is gevestigd in Rotterdam en levert sinds 2000 energie aan consumenten in Nederland. De energieleverancier levert onder meer 100% groene stroom aan particulieren. Oxxio heeft sinds 1 februari 2016 een nieuw productaanbod. Hier zit geen product meer tussen waarbij je een tablet of smartphone ontvangt. Oxxio wil namelijk nog betere prijzen bieden aan haar consumenten, wat niet mogelijk is wanneer je gaat voor een contract met welkomstcadeaus. Het aanbod van Oxxio is helder: een aanbod waarvan de prijs voor groene stroom en gas blijvend laag is. De tarieven van Oxxio behoren tot de laagste tarieven op de markt. Daarnaast biedt Oxxio de Oxxio app aan aan haar consumenten. Met de Oxxio app regel je al je energiezaken snel en eenvoudig en heb je inzicht in je verbruik en je kosten. 

Welkomstkortingen en actietarieven

Door ieder jaar opnieuw te kiezen voor een contract met een actietarief en een hoge welkomstkorting, kun je het meest profiteren van speciale acties en welkomstkortingen. Deze welkomstkortingen en actietarieven kun je echter uitsluitend ontvangen via energievergelijkingssites als Energievergelijker. Via onze energievergelijker maak je ieder jaar opnieuw eenvoudig een vergelijking en stap je probleemloos over naar het meest voordelige contract. De energieleveranciers concurreren met elkaar om een zo hoog mogelijke notering in de vergelijker te realiseren. Energievergelijker levert jou dus mooie welkomstkortingen en actietarieven op, die je niet zult vinden op de eigen websites van de leveranciers.

Energiecontracten Oxxio

Als je voor energie van Oxxio kiest is de belangrijkste keuze de looptijd van je energiecontract. Oxxio biedt overeenkomsten aan voor 1 of 3 jaar. Indien je liever niet wilt kiezen voor een contract met een vaste looptijd, dan kun je kiezen voor Modelcontract. Dit een variabel contract, dat ieder moment opzegbaar is.

  • 1 jaar vast: dit contract geeft je de zekerheid van een jaar lang stroom met 100% groene stroom uit Europese wind.
  • 3 jaar vast: bij dit contract heb je zekerheid voor een lange termijn en 100% groene stroom uit Europese wind.

Oxxio opzeggen en overstappen

Wil je Oxxio opzeggen? Naar Oxxio overstappen? Of overweeg je een eventuele overstap naar een andere energieleverancier? Dit kan je makkelijk, snel en gratis regelen met onze overstapmodule waarbij het opzeggen van je contract moeiteloos gebeurt. De leverancier waar je naar gaat overstappen zal je huidige contract voor je opzeggen. Zo bespaar je je energie! 

 

Gemiddelde beoordelingen
0 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening

Het stroometiket van energiemaatschappij Oxxio ziet er als volgt uit:

Stroometiket