Robin Energie

Over Robin Energie

Robin Energie is op het gebied van energie de partner van bewindvoerders en budgetbeheerders. Robin Energie vindt dat iedereen recht heeft op stroom en baseert de energie tegen inkoopsprijs op het realistisch energiegebruik in combinatie met een vast abonnement. Je betaalt dus een vast termijnbedrag en een abonnement per maand. De energie wordt tegen inkoopsprijs aangeboden: wat het Robin Energie kost, kost het jou ook. Je krijgt en betaalt voor wat je nodig hebt om aangenaam te leven.

Opwekkingsmethodes

Robin Energie levert geen groene stroom, maar uitsluitend grijze stroom. Uit het stroometiket van Robin Energie blijkt dat de geleverde elektriciteit voornamelijk is opgewekt met behulp van aardgas (45%), kolen (35%) en kernenergie (5%). Omdat Robin Energie voornamelijk levert aan klanten van bewindvoerders, is het soort stroom minder belangrijk dan de prijs. Grijze energie is nu eenmaal goedkoper dan groene energie.

Welkomstkortingen en actietarieven

Ben je van plan om over te stappen naar Robin Energie? Via Verlaagjemaandlasten.nl profiteer je van speciale acties en welkomstkortingen bij het overstappen. Door ieder jaar over te stappen van energieleverancier en te kiezen voor een contract met een actietarief en een hoge welkomstkorting kun je ieder jaar opnieuw energie tegen de laagste prijs afnemen. 

Via Verlaagjemaandlasten.nl kun je namelijk ieder jaar opnieuw een vergelijking maken en overstappen naar het meest voordelige contract. Energieleveranciers moeten met elkaar concurreren om zo hoog mogelijk uit te komen in de ranglijst van de vergelijker: dit levert vaak mooie welkomstkortingen en actietarieven op die niet je op de website van de leverancier tegenkomt.

Om maximaal te profiteren van actietarieven en hoge welkomstkortingen, is het raadzaam om elk jaar opnieuw te kiezen voor een contract met een actietarief en een hoge welkomstkorting. Je komt echter uitsluitend via vergelijkingssites als Energievergelijker in aanmerking voor deze kortingen en actietarieven. Ieder jaar kun je opnieuw een vergelijking maken en overstappen naar het meest voordelige contract via onze energievergelijker. De energieleveranciers beconcurreren elkaar om zo hoog mogelijk in onze vergelijker naar voren te komen. Dit levert interessante welkomstkortingen en actietarieven op die alleen in de energievergelijkers te vinden zijn waardoor jij via deze website maximaal profiteert van hoge kortingen en actietarieven.

Energiecontracten Robin Energie

De energiecontracten van Robin Energie zijn geen langlopende contracten. Je betaalt voor wat je gebruikt volgens hun vaste principe: inkoop = verkoop plus een maandelijks abonnement.

Robin Energie opzeggen en overstappen

Denk je erover na om Robin Energie te gaan opzeggen? Of wil je overstappen naar Robin Energie of naar een soortgelijke energieleverancier? Dit kan je eenvoudig regelen met onze overstapmodule. Hierbij heb je een compleet beeld van welke energiemaatschappij het goedkoopst is. Het opzeggen van je contract wordt voor je gedaan, dus je hoeft hier zelf amper energie in te steken. Je nieuwe leverancier zal het huidige contract voor je opzeggen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Gemiddelde beoordelingen
0 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening

Het stroometiket van energiemaatschappij Robin Energie ziet er als volgt uit:

Stroometiket