Qurrent

Over Qurrent

Qurrent is een dochterorganisatie van Stichting DOEN. Samen met het Klimaatbureau en de Natuur- en Milieufederaties nam Stichting DOEN in 2011 het initiatief voor een nieuw soort energiebedrijf: Qurrent. Een landelijke energiecoöperatie die haar consumenten zoveel mogelijk helpt met het zelf opwekken en besparen van energie. Qurrent streeft niet naar maximale winst, maar levert haar groene energie juist tegen de inkoopprijs. Daarbij is het streven dat alle consumenten uiteindelijke net zoveel energie opwekken als dat zij verbruiken. 

Omdat Qurrent de groenste energie van Nederland wil leveren, is alle geleverde stroom afkomstig van Nederlandse windmolens. De CO2-uitstoot van het gasverbruik wordt gecompenseerd met energieprojecten in ontwikkelingslanden.

Welkomstkortingen en actietarieven

De energietarieven van Qurrent zijn scherp, omdat Qurrent groene energie tegen inkoopprijs levert. Je profiteert echter het meest van actietarieven en hoge welkomstkortingen door ieder jaar opnieuw te kiezen voor een contract met het meest voordelige actietarief en een hoge welkomstkorting. Met vergelijkingssites als Verlaagjemaandlasten.nl vindt je gemakkelijk en snel de meest voordelige energieleverancier. Energieleveranciers proberen zo hoog mogelijk in onze vergelijker uit te komen, wat vaak leuke welkomstkortingen en actietarieven oplevert. Zo profiteer jij via onze website van de beste kortingen en scherpste actietarieven.

Energiecontracten Qurrent 

Qurrent biedt verschillende contracten aan: 1 jaar prijs zeker, 2 jaar prijs zeker of 3 jaar prijs zeker.

  • 1 jaar prijs zeker: bij dit contract zet je de huidige energieprijs voor een jaar vast. Je hebt een jaar lang een voordelig energietarief;
  • 2 jaar prijs zeker: met dit pakket zet je de huidige energieprijs voor twee jaar vast. Je hebt twee jaar lang een vaste lage prijs;
  • 3 jaar prijs zeker: je zet de huidige energieprijs voor drie jaar vast. Je hebt drie jaar lang geen last van prijsstijgingen.

Qurrent energie overstappen of opzeggen

Wil je overstappen naar Qurrent? Of wil je overstappen naar een andere energieleverancier? Verlaagjemaandlasten.nl helpt je hier graag bij. Maak gebruik van onze overstapmodule om het meest voordelige energiecontract af te sluiten. Het opzeggen van je huidige contract wordt vervolgens voor je geregeld. De leverancier waar je naar gaat overstappen zal het huidige contract voor je opzeggen. Zo geregeld. 

 

Gemiddelde beoordelingen
0 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening

Het stroometiket van energiemaatschappij Qurrent ziet er als volgt uit:

Stroometiket