Vergelijk Digitale TV

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

Digitale TV abonnementen vergelijken

Op Verlaagjemaandlasten.nl kun je snel, eenvoudig en overzichtelijk verschillende beschikbare digitale TV abonnementen met elkaar vergelijken. Geef je voorkeuren aan in onze online vergelijker en begin met besparen!

Bij digitale tv wordt het signaal van je tv digitaal uitgezonden. Digitale tv levert mooi beeld en geluid en komt goed tot zijn recht op de platte tv-schermen. Voordat we digitale tv hadden, werd het tv-signaal analoog doorgegeven. Om digitale televisie te ontvangen heb je het volgende nodig:

Ontvanger digitale tv abonnement

Je hebt een digitale tv-ontvanger nodig om het digitale tv-signaal te kunnen ontvangen. Dat kan een insteekkaart, een decoder of een harddiskrecorder zijn.

Decoder

De decoder, het TV-kastje, is geschikt voor elke tv met SCART of HMDI aansluiting. Je plaatst het bij je tv en kunt tot drie tv's aansluiten op je abonnement. Let op of de decoder bij jouw abonnement zit, per aanbieder verschilt dit en zijn er regelmatig acties.

Insteekkaart

Je kunt een insteekkaart gebruiken als je tv Con CI / CI+ (of: Common Interface) ondersteunt.

Bijna alle tv’s die nu op de markt komen zijn geschikt voor een insteekkaart. Je kunt de kaart rechtstreeks in de tv plaatsen. Het voordeel hiervan is dat je geen extra afstandsbediening nodig hebt. Elke tv heeft een eigen insteekkaart of kastje nodig. Heb je meerdere tv's in huis? Bestel dan er extra kastjes of insteekkaarten bij.

Harddiskrecorder

Met de harddiskrecorder kun je twee kanalen tegelijk ontvangen. Dat betekent dat je tv kunt kijken en tegelijkertijd een andere tv-uitzending kunt opnemen en pauzeren. Je sluit de recorder aan op uw digitale tv-ontvanger met een usb-kabel. Het is ook mogelijk de externe harddisk aan te sluiten op je computer.

Digitale tv vergelijken op Verlaagjemaandlasten.nl

Als je een televisie abonnement vergelijkt bij ons, krijg je direct een overzicht van de prijzen van alle aanbieders van digitale televisie en profiteer je ook nog eens van speciale acties. Let op: deze acties vind je meestal niet terug op de website van de betreffende provider, maar gelden alleen als je instapt of overstapt via Verlaagjemaandlasten.nl!

Digitaal tv abonnement vergelijken en meer

Bij ons vergelijk je niet alleen de prijzen van verschillende aanbieders van een digitaal tv abonnement. Ook energiealles in 1internet en internet + bellen vergelijk je snel, overzichtelijk en makkelijk op Verlaagjemaandlasten.nl!

Ook voor het vergelijken van zorgverzekeringen, reisverzekeringen, autoverzekeringen, mobiele abonnementen en sim only ben je bij ons aan het juiste adres. Wacht niet langer en vergelijk direct om te besparen!