Innova Energie

Over Innova Energie

Innova Energie helpt haar consumenten om duurzaam te ondernemen, door bewuster om te gaan met energie. De zakelijke stroom die Innova Energie levert, is altijd groen. Deze groene energie komt namelijk van duurzame energiebronnen zoals zon, wind en water. MKB’ers en ZZP’ers die kiezen voor Innova Energie, kiezen voor betaalbare, duurzame energie. Maar Innova Energie staat ook voor vakkennis, betrokkenheid en een hoogstaande, persoonlijke service. Innova Energie beweegt mee met de laatste ontwikkelingen en beschikt over geavanceerde middelen om haar klanten te ondersteunen. Klantgerichtheid, betaalbaarheid, duurzaamheid en innovatie: dat is Innova Energie.

Welkomstkortingen en actietarieven

Profiteren van hoge welkomstkortingen en interessante actietarieven? Kies jaarlijks opnieuw voor een energiecontract via Verlaagjemaandlasten.nl en je bent in ieder geval verzekerd van de beste deal. De kortingen en actietarieven kun je dan ook uitsluitend via energievergelijkingssites als Verlaagjemaandlasten.nl ontvangen. Energieleveranciers verwelkomen graag nieuwe klanten en streven er naar om zo hoog mogelijk in de vergelijker uit te komen:d it levert vaak mooie welkomstkortingen en actietarieven op. 

 

Energiecontracten Innova Energie

Innova Energie biedt drie soorten modelcontracten aan, te weten:

  • Een variabel contract waarbij het tarief met de markt meebeweegt. Dit tarief wordt twee keer per jaar opnieuw vastgesteld, bij een prijsdaling ben jij zeker van de scherpste prijs.
  • Een contract voor 1 jaar, met een vast tarief. Hierbij betaal je een jaar lang hetzelfde tarief. Meer zekerheid tegen een scherp tarief. 
  • Een driejarig contract met vast tarief, waarbij je drie jaar lang een vaste prijs voor je energie betaalt. Scherpte tarieven voor een langere termijn. 

Innova Energie opzeggen en overstappen

Ben je nu klant van Innova Energie en wil je het contract opzeggen? Wanneer je via onze overstapmodule voor een andere energieleverancier kiest wordt het contract voor je geregeld. Daarnaast heb je de garantie dat je de laagste prijs aangeboden krijgt, omdat wij alle energieleveranciers met elkaar vergelijken. Kijk daarom niet verder en vergelijk ook bij ons. Het opzeggen is dan niet alleen snel geregeld, je hebt dan ook nog eens de deal die het beste bij jou voorkeuren past.

 

Gemiddelde beoordelingen
5,3 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Anoniem
5,3 uit 10
Innova heeft mijn contract per ongeluk of expres op een zakelijk contract gezet met veel te hoge tarieven. Bij het melden hebben ze mijn contract stopgezet en een opzegboete van 500 euro erachteraan gestuurd. Ik heb mijn handen vol aan het rechtzetten van de sores van deze slechte energiemaatschappij, en ben ZEER ontevreden
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening

Het stroometiket van energiemaatschappij Innova Energie ziet er als volgt uit:

Stroometiket