Anode

Anode Energie

Anode is één van de energieleveranciers die zich wil onderscheiden door een kwaliteitspartner te zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf heeft een aparte afdeling waarin zij handelen in groene CO2-neutrale producten.

Over Anode Energie

De kernwaarden van Anode Energie zijn aandacht, betrouwbaarheid en transparantie. Met deze insteek probeert Anode Energie de beste service en energie te leveren, passend bij de behoeften van de klant. Anode Energie levert energie aan zowel particuliere- als zakelijke klanten, van kleine ondernemers tot grote bedrijven. Anode Energie is daarnaast ook op internationaal gebied actief op de energiemarkt.

De energiebronnen die Anode aanwendt zijn een combinatie van aardgas (bijna 50%), kolen (circa 25%), kernenergie (circa 20%) en windenergie (circa 5%).

Ervaringen met Anode Energie

Wil je overstappen naar de energie van Anode en ben je benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Bekijk dan eens de recensies die wij voor je hebben verzameld van andere Anode klanten. Zo zie je in een oogopslag alles over je nieuwe energieleverancier, alvorens je overstapt. Heb je zelf ervaring met deze energieleverancier? Laat dit dan aan ons weten door het beoordelingsformulier in te vullen. Zo help je ook een ander met het overstappen naar de juiste leverancier!

Welkomstkortingen en actietarieven

Je profiteert het meest van speciale acties en welkomstkortingen door ieder jaar opnieuw te kiezen voor een contract met een actietarief en een hoge welkomstkorting. Je ontvangt deze welkomstkortingen en actietarieven alleen via energievergelijkingssites als Energievergelijker. Via Energievergelijker kun je namelijk ieder jaar opnieuw een vergelijking maken en overstappen naar het meest voordelige contract. Energieleveranciers concurreren met elkaar om zo hoog mogelijk uit te komen in de vergelijker: dit levert vaak mooie welkomstkortingen en actietarieven op die je op de eigen websites niet tegenkomt.

Energiecontracten Anode Energie

Anode Energie biedt verschillend afneembare contracten aan: 1 jaar vast, 2 jaar vast, 3 jaar vast of variabel.
    •    1 jaar vast: dit contract geeft je de zekerheid van een jaar lang stroom tegen een (van tevoren vastgesteld) bedrag. Hierdoor heb je een jaar lang energie voor dezelfde prijs.
    •    2 jaar vast: dit contract biedt je vaste energieprijzen gedurende twee jaar. Je hebt geen last van schommelende energieprijzen, maar je kunt twee jaar lang niet overstappen van energieleverancier.
    •    3 jaar vast: dit contract levert je drie jaar lang energie voor een vaste prijs. Hoe langer het contract, hoe lager de energieprijs die je aangeboden krijgt.
    •    Variabel contract: bij dit contract wordt de energieprijs bepaald door de markt, je betaalt de markttarieven. Dit geeft je de mogelijkheid om te profiteren van lage energieprijzen bij een daling, maar je betaalt meer zodra de energieprijzen stijgen.

Anode Energie opzeggen en overstappen

Ben je momenteel klant van Anode, maar wil je je huidige contract opzeggen? Of wil je graag weten welke energieleverancier de voor jou goedkoopste tarieven hanteert? Vul je gegevens in in onze overstapmodule een laat de vergelijker het werk doen. De energievergelijker rekent uit welke energieleverancier voor jou, op jouw adres, op dat moment de goedkoopste energie levert. Indien je vervolgens via onze overstapmodule voor een andere energieleverancier kiest, wordt het contract verder door je nieuwe energieleverancier helemaal voor je geregeld. Zo heb je in één klap de overstap geregeld én de beste deal geregeld. 

Opzegtermijn

Voordat je een energiecontract bij Anode Energie afsluit, is het wel verstandig om te controleren of je contract bij het huidige leverancier een opzegtermijn bevat. Ben je nog niet eerder overgestapt? Dan kun je altijd kosteloos overstappen. Loopt je contract nog een half jaar? Dan sluit je nieuwe contract hierop aan. Loopt je contract nog langer dan een zes maanden? Dan gaat je nieuwe contract meteen in, maar loop je wel risico op een opzegtermijnboete.

Verhuizing doorgeven

Indien je gaat verhuizen, kun je er voor kiezen om je energiecontract te beëindigen, om het contract te laten overnemen of om het contract mee te nemen naar je nieuwe adres. Onze energievergelijker geeft je de mogelijkheid om aan te geven of je binnenkort gaat verhuizen, of onlangs bent verhuisd. Hierbij kun je je nieuwe adres opgeven en de datum kiezen waarop Anode Energie je energie moet gaan leveren op het nieuwe adres.

Contactgegevens en telefoonnummer Anode Energie

Contact opnemen met Anode Energie? Dat kan via onderstaande contactgegevens.

E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 0180 – 6444404
Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur
Website: www.anode.nl

Gemiddelde beoordelingen
7,1 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Joep meerman
7,7 uit 10

Prima leverancier met dito klantenservice

Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Aline van Meersel
7,7 uit 10
Tot nu toe goede ervaringen met Anode
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening
Beoordeling van Corine Brink
6 uit 10
Prijs prima, klantcontact kan nog wel wat beter!
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening

Het stroometiket van energiemaatschappij Anode ziet er als volgt uit:

Stroometiket