Vergelijk Alles-in-een

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

XS4ALL

Over XS4ALL

XS4ALL (voluit: Acess For All) is 1993 opgericht door vier internetpioniers, maar bedient tegenwoordig zowel het zakelijke als particuliere segment. Bij XS4ALL werken mensen met een passie voor internet, met een heleboel technische kennis en expertise, die zij dan ook graag delen. XS4ALL profileert zich als een betrouwbare, innovatieve en kwalitatieve provider, voor mensen die meer uit hun internetverbruik willen halen. XS4ALL is daarnaast sinds 1998 een dochterbedrijf van KPN.

Pakketten en diensten

XS4ALL biedt een dienstenpakket aan waarin DSL, VDSL, glasvezel, interactieve TV (IPTV), bellen en mobiel internet zijn opgenomen. Neem je een pakket af bij XS4ALL, dan geniet je ook van een uitstekende klantenservice, een webmail-service, 1,000 gratis WiFi hotspots door heel Nederland én een gratis installatiemonteur, waarmee je er van verzekerd bent binnen 24 uur na aanschaf in de lucht te zijn. Daarnaast staan ook veiligheid en privacy hoog bij XS4ALL in het vaandel, de provider levert daarom standaard een veiligheidspakket met virusscanner, firewall en spam- en virusfilter. 

De producten en diensten van de provider zijn ook erg geliefd onder het zakelijke segment, ondernemers en ICT-specialisten kiezen het vaakst voor XS4ALL blijkt uit onderzoek. XS4ALL werkt met zogeheten 'open source software', waarbij gebruikers betrokken worden bij de verbetering en optimalisatie van de producten en diensten. Voor zakelijke klanten en kleinere ondernemers en ZZP'ers bied de provider daarnaast ook hostingmogelijkheden, domeinregistratie, een online mailinglist service en hosted exchange. 

Het eigenzinnige XS4ALL komt niet als goedkoopste provider uit de bus, maar scoort kwalitatief gezien wel hoog. XS4ALL biedt haar klanten een uitgebreid product- en dienstenpakket en oneindig veel expertise.

XS4ALL contactgegevens:

Contact opnemen met XS4ALL over je bestaande abonnement, of wil je de status checken van je nieuwe bestelling? Dat kan via de telefonische klantenservice:

Telefoonnummer XS4ALL: 020-3987666 (lokaal tarief). 
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

 

Gemiddelde beoordelingen
0 uit 10
Prijs product
Klantenservice
Bereikbaarheid
Klachtenafhandeling
Overstapproces
Energierekening