Vergelijk Alles-in-een

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

Alles-in-1 voor internet, t.v. en bellen vergelijken

Steeds meer mensen stappen over op een alles-in-1 pakket, met internet, (digitale) tv en telefonie bij één aanbieder voor een vaste prijs per maand. Een alles-in-1 pakket is namelijk goedkoper dan wanneer je deze diensten apart van elkaar afneemt. Het komt zelfs voor dat een alles-in-1 pakket goedkoper is dan een internet + tv abonnement, omdat providers vaak hoge kortingen op een alles-in-1 pakket geven. Alles-in-1 pakketten zijn in verschillende varianten te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een snel internet, bellen + tv pakket via een glasvezel aanbieder, of juist een goedkoop alles-in-1 pakket van een ADSL of VDSL provider.

Voordelen alles-in-1

Ben je op zoek naar het beste of juist goedkoopste alles-in-1 pakket? Tegenwoordig bieden de meeste providers een pakket aan waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Veel mensen kiezen voor een alles-in-1 pakket, omdat het een aantal voordelen met zich mee brengt. Bij een alles-in-1 pakket breng je namelijk alle diensten onder bij één aanbieder. Je hebt dan maar één aanspreekpunt en je ontvangt één factuur. Met een alles-in-één pakket heb je een contract bij één provider, wat vaak resulteert in een relatief goedkoop abonnement en een mooi welkomstcadeau of -korting. Heb je vragen over een televisiezender of downloadsnelheid, dan verloopt de communicatie via één provider. Overstappen of opzeggen is om die reden ook een stuk eenvoudiger. 

Aanbieders alles-in-1

De voornaamste aanbieders van alles-in-1 abonnementen zijn KPN, UPC en Ziggo. De pakketten verschillen voornamelijk op het gebied van (digitale) televisie. Bij kabelaanbieders, zoals Ziggo, kan tv nog analoog worden afgenomen. Dit is vooral handig als je nog een oud televisie toestel in huis hebt, of niet gebruik wilt maken van meerdere decoders. HD is natuurlijk ook via de kabel te verkrijgen. Andere aanbieders leveren HD-tv via de ether. Denk bijvoorbeeld aan Digitenne van KPN. Weer een andere optie is TV via internet. Dit heet IPTV en wordt aangeboden door partijen als KPN en Tele2. Tenslotte kun je ook nog steeds televisie kijken via satelliet.