Vergelijk Alles-in-een

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

Belangrijk bij overstappen alles-in-1

Heb je al eerder een alles-in-1 pakket afgesloten bij een provider, maar loopt de afgesproken contractperiode bijna af? Dan is dat een goed moment om opnieuw de verschillende providers met een alles-in-1 pakket te vergelijken. In veel gevallen is het voordeliger om over te stappen naar een andere provider.

Als je voordelig uit wilt zijn, is het raadzaam om op regelmatige basis de aanbieders met alles-in-1 pakketten met elkaar te vergelijken en eventueel over te stappen naar een andere, goedkopere provider. Hoewel dit een hoop extra werk lijkt te kosten, is het een kleine moeite als je dit via Verlaagjemaandlasten.nl doet. Vergelijk eenvoudig alle aanbieders en pakketten met elkaar en geniet van de gratis overstapservice die de meeste providers tegenwoordig aanbieden. Hierdoor is overstappen naar een andere provider zo geregeld. 

Aandachtspunten bij overstappen

Zodra je eruit bent welke provider het beste alles-in-pakket voor je heeft, kun je beginnen aan de overstap. Waar moet je op letten bij het overstappen? Je telefoonnummer kan in alle gevallen gratis meegenomen worden, maar dit moet je wel zelf doorgeven. Het is meestal niet mogelijk om je huidige e-mailadres, indien je deze bij je provider hebt aangevraagd, te behouden. Indien je een hotmail of gmail account hebt, is er natuurlijk niets aan de hand. 

Daarnaast is het belangrijk om bij het overstappen rekening te houden met de opzegtermijn van het contract bij je huidige provider. Wanneer de contractperiode nog niet is verstreken, is het vaak niet handig om al over te stappen. In de meeste gevallen krijg je dan te maken met een afkoopsom of 'overstapboete'. Loopt je contract af, dan wordt deze stilzwijgend verlengd. Je contract is vanaf dan maandelijks opzegbaar. Opzeggen kan bij alle providers vaak schriftelijk, online of telefonisch. Om te voorkomen dat je zonder internet of met dubbele kosten komt te zitten, is het belangrijk dit op tijd te doen. Wanneer je dit zelf niet wilt regelen, dan zijn er een aantal providers die een overstapservice aanbieden.

Overstapservice 

De overstapservice maakt het overstappen naar een nieuwe provider nog gemakkelijker. De meeste providers bieden deze service aan. Indien je gebruik wilt maken van de overstapservice, kun je dit aangeven in onze overstapmodule. Het enige wat je daarna nog zelf hoeft te doen, is een kopie van je huidige contract en/of klantnummer naar je nieuwe provider toesturen. Deze regelt daarna de contractopzegging bij je huidige provider en zorgt ervoor dat het nieuwe installatiepakket op tijd wordt verstuurd. Zo gepiept!