Vergelijk Internet + Bellen

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

Belangrijk bij overstappen internet + bellen

Overstappen van internet + bellen is makkelijker dan je misschien zou denken. Toch is het raadzaam even stil te staan bij een aantal belangrijke punten. Verlaagjemaandlasten geeft een overzicht, zodat je soepel overstapt.

Wat vind je belangrijk?

Bepaal wat jij belangrijk vindt in je nieuwe pakket internet + bellen. Gaat het je vooral om het internet, omdat je veel online games speelt en de nieuwste HD-films wil streamen? Als bellen een onderschoven kindje is en je vooral gebeld wil kunnen worden, dan hebben extra belminuten niet zoveel zin. Je voorkeuren geef je aan in de vergelijker om een relevante selectie te maken.
Internetsnelheid en beltarieven zijn belangrijke aspecten bij het bepalen van je aanbieder, maar er zijn meer punten die je misschien in overweging wil nemen tijdens het vergelijken. Al aan een (gratis) installatie door een monteur gedacht?

Wat is de beschikbaarheid op jouw adres?

Een ander punt van belang is de beschikbaarheid van bepaalde diensten op jouw adres. Kijk daarom, voordat je je helemaal gaat inlezen over de verbindingen, wat er allemaal op je adres geleverd kan worden. Glasvezel biedt momenteel het snelste internet, maar is nog niet overal beschikbaar.

1- of 2-jarig contract?

Contracten variƫren doorgaans van 1 tot 2 jaar. Wees je ervan bewust dat de deals met de beste kortingen en/of mooiste welkomstcadeaus vaak wel inhouden dat je aan een 2-jarig contract vastzit. Dit hoeft helemaal niet nadelig te zijn, maar als je voortijdig je contract stopzet, kun je meestal fluiten naar je cadeau. Wil je meer vrijheid en na een jaar weer kunnen overstoppen om zo vaak mogelijk te profiteren van aantrekkelijke tarieven? Kies dan een jaarcontract. Controleer bij het overstappen daarom ook hoe je huidige contract eruitziet, om extra kosten te voorkomen i.v.m. het eventueel vroegtijdig beƫindigen van je contract.

E-mailadres behouden

Maak je gebruik van het gratis e-mailadres van je provider? Let op dat dit adres verandert als je overstapt. Je kunt voortaan ook gebruikmaken van webmail, zoals Gmail en Hotmail.