Belangrijk bij overstappen digitale TV

De markt van aanbieders van digitale TV is over de jaren heen sterk toegenomen. Meer providers en nog twee keer zo veel pakketten om uit te kiezen. Vergelijken is niet altijd even makkelijk, ga je voor goedkoop, of juist voor een pakket met uitgebreide mogelijkheden? Verlaagjemaandlasten.nl zet alle aandachtspunten bij het vergelijken en uitzoeken van het geschikte digitale TV pakket op een rij.

Aansluiting en decoder

Digitale TV kent een aantal voordelen, zo geniet je van een scherpere beeldkwaliteit en een hogere geluidskwaliteit. Het verschil tussen de aanbieders zit hem echter in de manier waarop het digitale TV wordt geleverd; via ADSL, kabel, schotel (satelliet) of de lucht (ether)? Afhankelijk van het soort aansluiting wordt een bepaald aantal tv-zenders aangeboden, indien mogelijk en gewenst met HD TV.

Daarnaast is het goed om te letten op het soort decoder dat bij je pakket wordt aangeboden. Is deze is bruikleen of moet je deze aanschaffen? Indien gewenst, is de decodeer geschikt om interactieve TV op te ontvangen? Je doet er verstandig om dit eerst je voorkeuren duidelijk voor jezelf te hebben, alvorens je gaat beginnen met vergelijken.

Extra tv diensten

Bijna alle providers die digitale TV aanbieden, bieden extra zenderpakketten aan. Denk hierbij aan sportzenders, muziekzenders of kinderzenders. Naast het aantal extra zenders kun je ook kiezen uit extra’s als Uitzending Gemist, Video on Demand, live pauzeren/opnemen en de Elektronische Programma Gids (EPG). 

Digitale-tv-aanbieders vergelijken

Zodra je een lijstje voor jezelf hebt gemaakt met al je voorkeuren, helpen we je graag met vergelijken van alle providers en pakketten. Verlaagjemaandlasten.nl heeft de meest actuele aanbiedingen en het meest uitgebreide aanbod. Kijk, vergelijk en stap over naar een digitale-tv-aanbieder naar keuze!