Vergelijk Alles-in-een

Kies je huidige leverancier
* Postcode cijfers zijn onjuist. * Postcode letters zijn onjuist. * Huisnummer is onjuist.

Overstappen naar alles-in-1 abonnement

Overstappen zonder een dag tv, internet of bellen te missen? Door via Verlaagjemaandlasten.nl over te stappen van provider verlaag je eenvoudig en snel je maandlasten en ben je verzekerd van een soepele overstap. Met onze vergelijker vind je binnen no time de voor jou goedkoopste provider voor je alles in 1 of alleen internet, bellen en/of tv. Verlaagjemaandlasten.nl draagt vervolgens zorg voor een soepele en probleemloze overstap. Het verlagen van je maandlasten was nog nooit zo gemakkelijk.

Tientallen euro's besparen

Overstappen naar een (goedkopere) provider kan en zou je jaarlijks moeten doen. Veel consumenten én ondernemers zijn al jaren klant bij dezelfde provider. Deze loyaliteit wordt echter tegenwoordig niet meer beloond, waardoor je al snel meer betaalt dan nodig is. Veel mensen weten niet dat je na het eerste jaar vaak geen korting meer krijgt, maar terugvalt op de ''normale'' tarieven. Voor nieuwe klanten gelden daarentegen aantrekkelijke tarieven en vaak hoge welkomstkortingen, vooral als je via vergelijkingswebsites overstapt. Dat kan je tot wel €20,00 per maand besparen! 

Zo gedaan

Switchen van provider is eenvoudig en duurt niet lang. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal basisgegevens in te vullen en je voorkeuren aan te geven. Zoek je naar het goedkoopste, of het snelste pakket? Gebaseerd op jouw gegevens en voorkeuren selecteert de vergelijker een top 3 van best geschikte providers. Dit maakt het overstappen direct een stuk overzichtelijker. Kies de leverancier die het beste bij je past en laat ons de rest doen!

Waar stap ik over?

Het beste stap je over via de vergelijker van Verlaagjemaandlasten. Via vergelijkingssites krijg je vaak extra korting dan door rechtstreeks bij de aanbieder een pakket af te nemen.