Ga naar overzicht

Alles-in-1 pakket steeds populairder

18-03-2014 14:40

De concurrentie op de Nederlandse telecommarkt draait steeds meer om zogenoemde alles-in-één pakketten. KPN wordt sterker met digitale televisie op de tv-markt, terwijl de kabelaanbieders groeien op de internet- en telefoniemarkt. Deze fel met elkaar concurrerende partijen proberen steeds meer abonnementen aan te bieden waar alles inzit.

Voordelig alles-in-1

Bij alles-in-1 sluit je internet, (digitale) tv en telefonie af bij één en dezelfde provider. Als je meerdere producten afneemt bij een aanbieder in de vorm van alles-in-1, krijg je het vaak voordeliger dan dat je het los van elkaar of bij verschillende providers bestelt. 

Sterke groei 

Inmiddels heeft 49% van de huishoudens een alles-in-één pakket. KPN laat hier een sterke groei zien, de kabelaanbieders hebben al een sterke positie. Dat meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM) in de Telecommonitor. De Telecommonitor laat de ontwikkelingen zien op het gebied van mobiele diensten, vaste telefonie, breedband, televisie en bundels op basis van cijfers van de belangrijkste partijen in de telecomsector.

Alles-in-1 vergelijken

Op Verlaagjemaandlasten.nl kun je makkelijk de verschillende providers die alles-in-1 aanbieden vergelijken. Bij ons vind je altijd een actuele top 3 van de goedkoopste aanbieders. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met standaard internetsnelheid (10 mb/ 1 mb) of voor een pakket met een hogere internetsnelheid (30 mb/ 3 mb). Voor meer informatie over speciale acties van providers klik je op de betreffende aanbieder.