Ga naar overzicht

Meer mobiele klanten voor Tele2

05-05-2014 14:25

Het klantenbestand van telecombedrijf Tele2 telt in het eerste kwartaal in Nederland een record aantal mobiele klanten. Dat maakte het van oorsprong Zweedse bedrijf vrijdag bekend bij de presentatie van de cijfers over de eerste drie maanden van dit jaar.

Flinke stijging 

Tele2 kreeg in het eerste kwartaal van 2014 47.000 klanten bij, waarmee het totaal aantal mobiele klanten in Nederland op dit moment op 741.000 staat. Precies en jaar geleden telde het bedrijf nog 535.000 klanten. Zij zijn goed voor een omzet van 273 miljoen Zweedse kronen, dat komt neer op ongeveer 30 miljoen euro. Dit is 39 procent meer dan in het eerste kwartaal 2013.

Tele2 wil groeien in Nederland

Na Zweden is Nederland de grootste markt voor het telecombedrijf. Tele2 is ook actief als aanbieder van vaste telefonie, internet en televisieaansluitingen. Het telecombedrijf zegt dit jaar nog verder te willen groeien op de mobiele markt in ons land. ”De mobiele handel behoudt zijn momentum”, aldus Tele2 topman Mats Granryd.  

Bespaar op uw rekening van uw mobiele telefoon

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Tele2? Of wellicht een andere mobiele telefonieaanbieder? Verlaagjemaandlasten.nl is er om voor u een passend telefoon abonnement af te sluiten bij een provider die past bij u en uw verbruik.