Ga naar overzicht

Nieuwe prepaidvorm Vodafone: Vodafone Hybride

14-02-2014 15:08

Telefonieaanbieder Vodafone komt met een nieuwe mobiele prepaidvorm. Onder de naam Vodafone Hybride maakt de telefoonaanbieder het klanten gemakkelijker om het telefoongebruik aan te passen aan snel veranderende persoonlijke omstandigheden. Maandelijks kunnen gebruikers contractloos een bundel kopen die gemakkelijk te verlagen, verhogen of (tijdelijk) stop te zetten is. 

Controle en flexibiliteit 

“Steeds meer mensen willen graag volledige controle en flexibiliteit, en dat bieden we met Vodafone hybride”, zegt Bart Hofker, directeur consumentenmarkt van Vodafone Nederland. Hij verklaart dat Hybride vooral als alternatief voor prepaid-klanten dient. In 2013 bleek uit onderzoek dat bellen via prepaid steeds minder populair werd. Sim-only abonnementen daarentegen winnen juist aan populariteit. 

Controle over de telefoonkosten

Wie voor het eerst voor Vodafone Hybride kiest, moet een simkaart aanschaffen voor 9,95 euro.  Gebruikers hebben met zo’n simkaart controle over hun telefoonkosten omdat er geen extra kosten gemaakt kunnen worden zonder dat de telefoongebruiker daar zelf voor kiest.  Als de bundels op zijn, is er namelijk een opwaardering nodig om verder te kunnen bellen, sms’en en internetten.

Red Hybride

Met Hybride betaalt gebruiker altijd vooraf waardoor de kosten volledig onder controle zijn. Zo zijn  onaangename ’verrassingen’ uitgesloten.Ook kent de nieuwe mobiele prepaidvorm een onbeperkte variant. Met Red Hybride wordt het mogelijk onbeperkt te bellen en sms’en plus 1 of 2 GB 4G-internet voor 40 of 45 euro per maand. De nieuwe prepaidvorm van Vodafone biedt pakketten aan van 75 tot 600 minuten en sms'jes, en 0 tot 1000 MB 3G-internet met een snelheid van 7,2 Mbps.   

De standaard bundels zijn niet te gebruiken in het buitenland of voor premium nummers, ook hier is een extra opwaardering voor nodig. 

Vergelijk telefoonabonnementen 

Verlaagjemaandlasten.nl is er om voor jou een passend telefoon abonnement af te sluiten bij een provider die past bij jou en jouw verbruik. En daarnaast ook nog eens de meest voordelige aanbieder is voor het afsluiten van een telefoon abonnement. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan één of meerder providers. Daardoor kun je er vanuit gaan dat het aanbod correct en eerlijk weergegeven staat. De kosten die op onze website vermeld staan zijn daadwerkelijk de kosten die je gaat betalen voor je telefoon abonnement. Niets meer en niets minder.