Ga naar overzicht

Tele2 verlaagt tarieven van abonnementen

04-03-2014 14:43

Tele2 heeft de tarieven voor internet, bellen en digitale tv verlaagd. Ook komen de eenmalige aansluitkosten in sommige gevallen te vervallen. Tele2 heeft de tarieven voor internet, bellen en digitale tv verlaagd. Ook komen de eenmalige aansluitkosten in sommige gevallen te vervallen.

Gedaalde tarieven

Goed nieuws voor (toekomstige) klanten van Tele2: zij kunnen voortaan tegen goedkopere tarieven internetten, bellen en tv kijken. De provider heeft het volledige aanbod over de vaste lijn in prijs verlaagd. De tarieven zijn aanzienlijk gedaald. Dit kan al snel meer dan 10 euro per maand schelen. Daarnaast is bellen per direct volledig inbegrepen voor klanten die internet afnemen.

Dezelfde internetsnelheden

Ook de internetabonnementen zijn in prijs verlaagd. Volgens een woordvoerder van Tele2 zijn de snelheden nog hetzelfde en niet verlaagd: "In de praktijk blijken de echte snelheden voor bepaalde klanten dichter bij 40 Mb/s dan bij 50 Mb/s liggen."

Gewijzigde aansluitkosten

Tele2 heeft tevens de eenmalige aansluitkosten onder handen handen genomen. Voor ‘Internet’ en voor ‘Internet&Bellen’ worden geen eenmalige kosten meer in rekening gebracht. Tv-kijkers betalen nog wel eenmalige aansluitkosten van 20 euro. Opnemen was voorheen 5 euro per maand, terwijl de abonnee daar nu nog 3 euro per maand voor betaalt.

Goedkoop internet

Goedkoop internet is een goede manier je maandlasten te drukken. Ben je opzoek naar een internetpakket,  dat bij je past, of wil je overstappen naar een andere, goedkopere provider? Vergelijk de aanbieders op Verlaagjemaandlasten.nl.