Ga naar overzicht

Telfort stopt met toestel lease

22-05-2014 14:13
Begin deze maand is Telfort gestopt met het aanbieden van ToestelLease als abonnementsvorm. De telecomprovider biedt nu een abonnement aan die na één of twee jaar in prijs verlaagd wordt, wanneer het toestel volledig afbetaald is. 

Huren in plaats van kopen

Bij ToestelLease huurt de gebruiker een toestel in plaats van dat hij het toestel koopt. Het toestel blijft dus in eigendom van de provider. Ook KNP stopte al eerder met deze abonnementsvorm.

Telfort introduceert ToestelBundel 

Ter vervanging van ToestelLease biedt Telfort een nieuw soort soort abonnement onder de naam ToestelBundel. Dit abonnement wordt na mate de tijd verstrekt goedkoper. Na één of twee jaar is het toestel afbetaald en betaalt de gebruiker alleen nog de kosten voor een sim-only abonnement. 

Nieuwe positie 

Met deze introductie neemt Telfort afscheid van ToestelLease. "We zijn blij met deze nieuwe propositie", aldus Martine Husmann, directeur Telfort. "Telfort Toestelbundel voldoet aan de wensen die klanten aan ons stellen".

Voor consumenten en zakelijke klanten 

Bestaande Telfort-klanten met ToestelLease kunnen na afloop van hun huidige contract weer verlengen en vanaf dan ook van de nieuwe Toestelbundel gebruikmaken. De Telfort Toestelbundel is beschikbaar voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

Besparen op uw telefoonrekening 

Hoe hoog is uw telefoonrekening? Wellicht hoger dan het zou moeten. Via Verlaagjemaandlasten.nl is het mogelijk om de kosten voor je telefoon abonnement te vergelijken met het aanbod van andere providers van telefoonabonnementen. Zo weet u zeker dat u het abonnement heeft dat het best bij u past.