Ga naar overzicht

UPC lanceert Horizon app voor Android

11-03-2014 14:42

Klanten van UPC die gebruik maken van Horizon TV kunnen vanaf vandaag ook online televisie kijken op hun Android-smartphone of tablet. 

Horizon app: slimme box

Horizon is de  mediabox van UPC waarmee je tv-programma's, On Demand films of eigen video's en foto's kunt bekijken. De tv-box stelt je in staat om te kijken wat en wanneer je wilt. Op televisie, maar ook op je laptop via de website van Horizon. Ook kan de slimme box persoonlijke kijktips geven, vier programma's tegelijk opnemen en diverse apps zoals Facebook en YouTube installeren zoals dat ook op veel Smart TV's kan. 

Nu ook beschikbaar voor Android 

De UPC Horizon TV-applicatie is er al een tijdje voor iPad-bezitters, maar de Android-applicatie ondersteunde de dienst nog niet. Zoals de naam van de app doet vermoeden, is het benodigd om over het Horizon-abonnement te beschikken Met de app is het mogelijk om maar liefst 88 populaire tv-zenders te bekijken op een Android-smartphone of tablet. Het is tevens mogelijk om de tv-gids te raadplegen of een opnamen in de Mediabox in te plannen. Zo is het mogelijk om van vrijwel elk scherm in en rondom het huis een televisie maken. Het aantal zenders waarover je beschikt, is afhankelijk van het abonnement dat je bij UPC hebt. 

Direct besparen op je digitale tv abonnement

Op Verlaagjemaandlasten.nl kun je snel, makkelijk en overzichtelijk digitale tv vergelijken. Je geeft bijvoorbeeld aan wat je maximaal per maand wilt betalen voor je abonnement voor digitale tv en hoeveel HD zenders je wilt ontvangen. Bespaar direct!