Overstappen van energieleverancier

Met het overstappen van energie verlaag je eenvoudig je maandlasten. Met de vergelijker vind je binnen no time jouw goedkoopste energieleverancier. Verlaagjemaandlasten.nl draagt vervolgens zorg voor een soepele en probleemloze overstap. Zo makkelijk kan een lagere energierekening zijn!

Iedereen kan overstappen van energie

Overstappen naar een (goedkopere) energieleverancier kan iedereen en zou iedereen - volgens ons - jaarlijks moeten doen. Veel consumenten én ondernemers zijn al jaren klant bij dezelfde energieleverancier. Deze loyaliteit wordt tegenwoordig niet meer beloond, waardoor je al snel meer betaalt dan nodig is. Voor nieuwe klanten gelden echter aantrekkelijke tarieven en vaak hoge welkomstkortingen, vooral als je via een vergelijker als deze overstapt. Wij maken het overstappen eenvoudig en absoluut de moeite waard!

In slechts een paar minuten

Switchen van energie is eenvoudig en duurt niet lang. Het enige wat je hoeft te doen is een aantal basisgegevens in te vullen en je voorkeuren aan te geven. Wil je de goedkoopste of misschien de groenste energie? Gebaseerd op jouw gegevens en voorkeuren krijg je direct een top 10 gepresenteerd, zodat het kaf van het koren is gescheiden. Dit maakt het al een stuk overzichtelijker. Kies de leverancier van stroom en gas die het beste bij je past en wij zorgen voor de rest. Het enige wat nog rest is vlak voor je overstap de meterstanden door te geven aan je nieuwe (goedkope) energieleverancier.

Waar kan ik overstappen van energie?

Het beste stap je over via een energievergelijker als die van Verlaagjemaandlasten. Je komt namelijk alleen via platforms als deze in aanmerking voor kortingstarieven en welkomstpremies. Sluit je rechtstreeks via de leverancier af? Dan loop je vrijwel altijd de aanbiedingen mis, waarvan je bij ons juist profiteert. Dat klinkt misschien tegenstrijdig met ons als extra tussenpersoon, maar de leveranciers willen hoog in onze vergelijker uitkomen. Daarom bieden ze juist hier de interessante tarieven en welkomstacties voor gas en stroom.